Kontakta TN Japan


Välkommen till specialisten på resor till Japan och Korea !

Här får du hjälp att hitta den resa till Japan du söker; billigaste vägen, snabbaste vägen eller den bekvämaste vägen till Japan.

Skicka gärna bokningar eller frågor via formuläret eller ring oss på telefon 08-14 02 33:

Your name (*)

Your email (*)

Subject

Your message

 

Om TN Japan

Vi har stor lokalkännedom om våra resmål och är en liten resebyrå som ger personlig service, du får hjälp med att hitta den resa som passar just dig bäst. Vill du ha en enkel biljett direkt till Japan och sedan klara dig själv eller en hel paketresa med alla inrikes resor och hotell bokade och klara för en bekväm, säker och njutningsbar semester. Vi hjälper dig med båda typerna av resor.

Jag heter Tamio Nishikawa och startade TN Japan 1990 som en resebyrå specialiserad på resor till Asien, främst Japan och Korea och har nu hunnit med att erbjuda resetjänster i 25 år till våra nöjda kunder i Sverige och Japan.

Vår strävan är att kunden ska kunna få en extra dimension på sin vistelse i Japan och Sverige tack vare vår lokalkännedom om resmålen. Vi hjälper er med planering av flygresan, hotellbokning, resor inom Japan och Korea och har även färdiga paketresor för den som vill resa så enkelt som möjligt.

Efter 25 år i branschen med 1000-tals nöjda kunder kan du vända dig till oss och vara säker på att du får en trevlig upplevelse av din resa.

Välkommen till JAPAN!