Resetips Japan


Tips inför resan – planering, biljetter, kombinationer

Försök att göra dig en helhetsbild över din Japanresan innan du bestämmer dig hur du ska flyga.

Obs! Gör inga förhastade bokningar på nätet endast Tokyo T/R, det kan i slutänden bli dyrare om du skulle vilja resa runt i Japan.

TN Japan AB har alltid gratis beräkning på totalpris för hela resan och vi har en mängd olika biljetter som inkluderar inrikesflyg eller s.k open-jaw vilket betyder att man flyger ut till Tokyo och hem från annan stad t.ex. Osaka.

Vår utmärkta lokalkännedom och kontakter i Japan gör det möjligt att boka t.ex hotell med bra standard mitt i stan inkl. frukost till mycket bra pris. På våra sammarbetshotell ingår frukost vilket är mycket ovanligt på japanska hotell.

Nu är det ett bra tillfälle att göra sin Japanresa, stark krona och relativt svag yen gör att allting är billigt i Japan, ca 15-20 % lägre pris jämfört med t.ex Stockholm. Tunnelbaneresan kostar ca 10-15 kronor för att åka 4-5 stationer, japanskt matpaket med ris/grillade/friterade kött för pick-nick (Bentobox) för 25-30 kronor. Avnjutes med fördel i någon trevlig park.

Vi har också bra pris till Japan med enkelbiljett eller T/R 1-års open som ibland kan vara svårt hitta. Har du vänner och släktingar som vill komma till Sverige från Japan, har vi också biljetter till bra pris.

Kombinationsflyg Japan till andra Asiatiska länder ? Vi har oslagbara priser på många kombinationer med Japan och Kina-Korea-Thailand efter önskemål. Kom gärna med din drömkombination så fixar vi det. Alla biljetter flexibelt bokat och klart innan du flyger iväg.

Det lönar sig att kontakta T.N Japan innan man bokar helt enkelt.

Välkommen till T.N Japan och hitta ditt livs bästa Japanresa nu.